Op zoek naar springkasteel binnen?

 
springkasteel binnen
springkastelen.
SteVa Rent 2019. Made with MAGIX. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze springkastelen. De levering van het springkasteel is gratis binnen een straal van 25 km rond Ninove. Bij slecht weer kan u gratis annuleren tot 48u voor de plaatsing van het springkasteel. De Piratenboot is het ideale interactieve springkasteel. Het springkasteel heeft een glijbaan en 2 shooters. Met de shooters kan je naar de doelen schieten of naar elkaar. Kenmerken: Lengte: 10,10, m Breedte: 4,20, m Hoogte: 6,70, m Prijzen: 1 dag: 150 EUR incl. BTW Weekend zaterdag zondag: 225 EUR incl. De gorilla Multifun is een springkasteel met obstakels en heeft een glijbaan aan de zijkant. Het springkasteel is in jungle thema en is geschikt voor alle leeftijden. Kenmerken: Lengte: 5,20, m Breedte: 6,80, m Hoogte: 5,00, m Capaciteit: ca. 12 personen Met regenzeil Prijzen: 1 dag: 115 EUR incl. BTW Weekend zaterdag zondag: 165 EUR incl. De Pirate Bay is een grote glijbaan in piraten thema.
Springenparty-be.
Wij verhuren springkastelen en een knotsgekke waterglijbaan. Wij verhuren feestmateriaal. Partytafels, tafels, stoelen. Wij verhuren XXL-Games. Waarom u voor Spring Party kiest. Wij streven ernaar u binnen de 24u een antwoord te geven op al uw vragen. Contacteer ons daarom vandaag nog. Wij leveren steeds gratis in een straal van 25 km rond Lummen onze thuisbasis. Uren springplezier aan de scherpste prijzen met onze kwaliteitsvolle springkastelen. Ingeval van aangekondigd slecht weer op de overeengekomen leveringsdatum, kan er mits overleg met de verhuurder tot op de dag zelf gratis geannuleerd worden. Springkasteel huren in Limburg of Vlaams Brabant.
Springkasteel huren? Ruime keuze aan SPRINGKASTELEN.
Dit springkasteel is voorzien van een glijbaan en heeft een gepaste breedte om zo makkelijk te. Dit Winterhutjehuren, het is volledig overdekt. Binnenin staat er een leuke print. Deze mooie mini is een klein springkasteel welke direct in het oog springt! Ideaal voor de.
Klein: CC Belgie.
Prijs 100, per dag. Afmeting 34, x 3 x 21, Meter LxBxH. Extra Ook binnen te plaatsen Dit springkasteel heeft 2 obstakels glijbaan aan de voorzijde voor nog meer speelplezier. Prijs 100, per dag. Afmeting 38, x 32, x 29, Meter LxBxH.
Springkasteel huren? DobbyFun, uw expert in verhuur van springkastelen.
Springplezier voor groot, klein en volwassenen. De tijd dat springkastelen enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook spring attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud. Geschikt voor binnen- en buiten. Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u springkastelen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste springkasteel van 3 op 4 meter al minimaal 20 m oppervlakte moet hebben. Een hoogte van 2,5, tot 3 meter is ook vaak vereist. Heeft u binnen niet zoveel ruimte, maar weet u niet meteen welk weer het wordt? Bij DobbyFun kunnen de meest springkastelen overdekt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen bij regenweer ook nog steeds spelen en amuseren in het springkasteel. Goedkope huurprijzen dankzij onze all-in prijzen.
Springkastelen oude: Jumpevents4all.
actie: 1 week springen 1 dag betalen. beschikbaar vanaf: 2/4. jungle safari NIEUW! 1 dag 120€. actie: 1 week springen 1 dag betalen. beschikbaar vanaf: 2/4. 1 dag 180€. actie: 1 week springen 1 dag betalen. beshikbaar vanaf: 20/3. Sch" ip ahoy, spelen op een opblaasbaar pira tenschip! Kinderen gaan urenlang speelplezier beleven op dit populaire springkasteel. Deze in het oog springende piratenboot heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een glijbaan.
Springkussen Ballenbak kopen? Kijk snel! bol.com.
Geen personage Bumba Baby Shark Blaze PAW Patrol Kikker Nijntje Aladdin. Meest populair bij. Jongens en meisjes Volwassenen. Alles in Springkussens. Alles in Buitenspeelgoed. Alles in Speeltoestellen. Alles in Speeltenten -tunnels. Anderen zochten ook: ballen voor ballenbak. Anderen zochten ook: springkussen peuter. Alles in Ballenbakken. Anderen zochten ook: springkasteel.
springkastelen huren mabro-verhuur.be.
Het hele springkasteel is ingericht als een piratenboot. In de boot zelf zitten 2 luchtkanonnen waarmee ze plastieken ballen kunnen weg schieten. Zo kunnen ze de vijand buiten houden. Zijn de vijanden weggedreven? Geen probleem u kan nog steeds punten scoren met de plastieken ballen door de ringen te schieten of op de borden langs de zijkant. Ook is er binnenin een glijbaan waar ze langs kunnen glijden. Hierin zullen u kinderen zich kunnen uitleven als echte piraat en zo dus een dag vol avonturen beleven. Het springkasteel is 8,5, m lang, 5m breed en 6m hoog. Hij is volledig overdekt en de zijkanten zijn afgesloten met netten om de ballen binnen te houden. Vooraan hangt ook een net. De inloop van het springkasteel is niet overdekt. Voorziene ruimte 11m lang 5.5m breed en 7m hoog. Dit springkasteel kunt u huren voor 150 euro voor een dag of voor 250 euro voor een weekend. De prijzen zijn inclusief btw. dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. is je kind helemaal wild van de rode duivels en het voetbal?

Contacteer ons