Op zoek naar springkasteel kasteel?

 
springkasteel kasteel
It Takes 2 Springkastelen - regio Geel.
Heb je een verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, BBQ met vrienden of zomaar een feest bij je thuis? Huur dan je springkasteel of obstakelbaan bij It Takes 2. Wij komen het springkasteel of de obstakelbaan dan bijvoorbeeld op vrijdagavond bij je plaatsen en halen het op zondag in de late avond weer op! Neem dan contact met ons op! Onze producten scoren altijd op een.: Onze producten scoren altijd op.: Sport en Spel. Waarom bij ons een springkasteel huren? Wij behoren tot de goedkoopste uit de regio met een zeer goede service. Dit willen wij je graag bewijzen!
Springkasteel verhuur - Alken.
Springkastelen verhuren met complete service! Wij leveren, plaatsen en halen de springkastelen op. U hoeft alleen een goede gastvrouw/gastheer te zijn. Wij voorzien alles van materiaal incl. grondzeil en verlengsnoer. Alleen een vrije doorgang van ca. 1-2 meter en stroom van 220V - 16A hebben we nodig van jullie. Dit steeds aan een betaalbare prijs. Volg ons via.: Mocht u op deze pagina geen antwoord vinden op uw vraag, dan kan u steeds telefonisch - of via mail - contact opnemen.: Sebastiaan: 0495 14 92 05 of sebastiaan@rsjans.be. Klik op een vraag om uw antwoord te vinden. Waar leveren wij? Wij leveren overal. In volgende steden of deel- gemeenten leveren wij gratis.: Buiten deze lijst vragen wij een kilometervergoeding van 0,50€, per kilometer gerekend vanaf de 10de kilometer. Vertrekpunt: Wetzerstraat - Alken. Voorbeeld: Alken - Zonhoven: 16,3, km 6 km 0,50, € € 3 extra voor de levering. Wat moeten we doen bij regen? Het springkasteel kan best altijd opgeblazen blijven tot wij toekomen, ook bij regen. Indien u het springkasteel aflaat kan het regenwater binnendringen in het kasteel zelf met mogelijk blijvende schade.
Springkastelen huren - De goedkoopste in regio Olen!
In ons geval erg welkom, omdat het erg kort dag was. Informatie rond wanneer en waar afhalen erg duidelijk. Huiselijke, warme sfeer. De prijzen in vergelijk met andere verhuurders zijn 'gezond, voor iedereen doenbaar! Orde en onderhoud schitterend. Kan niet beter! Verachtert Mieke, Geel. Klantvriendelijke en nette kastelen, met een vriendelijke correcte behandeling. Hans Koenig, Heist-op-den-Berg. Ik heb vele prijzen vergeleken en dit bedrijf is werkelijk het goedkoopst! Ann Dams, Geel. Zeer duidelijke website met grote fotos van de springkastelen en correcte informatie over afmetingen en prijs. Nadien zeer vlotte en vriendelijke communicatie over de bestelling. Afhalen en terugbrengen verliep zeer vlot. Er werd ook de nodige tijd genomen om nog wat extra uitleg te geven. Springkasteel zelf was proper en in prima staat.Kortom perfecte service!
Kies uit onze springkastelen en boek ze NU!
Check HIER de eventuele leveringskosten. 5,1, x 5,2, x 3,9, meter l x b x h. RESERVEER PAARSE BURCHT. Check HIER de eventuele leveringskosten. 5,3, x 5,0, x 3,9, meter l x b x h. Check HIER de eventuele leveringskosten.
Springkasteel huren! Attractieverhuur LVG Dirk en Christine.
een dag beleven om niet snel te vergeten met een attractie van L.V.G., deze opblaasbare attracties zijn geschikt voor tuinfeesten, verjaardagsfeesten, open-deur dagen, party's' en vele andere evenementen. De attractie waar de kinderen zich kunnen uitleven op een mini quad van 50 cc. Racen met een echte quad is fun verzekerd Zaakvoerder Dirk Leysen was vroeger zelf quadrijder en wou zijn passie aanleren aan andere kinderen. Een veilig opblaasbaar circuit., 4 mini-quads en 2 instructeurs en je hebt een attractie die je kinderen niet snel zullen vergeten. Deze mini stormbaan kan op de meeste plaatsen gezet worden vanwege zijn beperkte afmetingen 8 x 4 m. Is een overdekt springkasteel. Eerst de obstakels binnen overwinnen om dan langs de schuifaf naar buiten te glijden. Men kan klimmen onder de clown door, klauteren, springen en ravotten met de mooie obstakels binnenin. Afmetingen 4 x 5 meter. Dit disco kussen is voorzien van een geluidbox met MP3 speler en inclusief Led verlichtings disco ballen. Waar de kinderen zich in een Dino wereld bevinden met kleurrijke obstakels. Met de Mini Krokodil is elk kinderfeestje een succes! Gratis levering en ophaling attracties.
Springkastelen Bouncy King in Ronse voor uren plezier.
Voor de iets grotere kinderen en speelse volwassenen is de rodeostier echt super of. Wie blijft er het langst op zitten? Ook gegeerd op vrijgezellenavonden. Om uw keuze voor Bouncy King evident te maken, bieden we zeer interessante prijzen aan. Voor bepaalde producten zijn we tot een derde goedkoper. Bovendien zijn we erg flexibel qua uren en komen we uw kasteel pas ophalen als uw feestje helemaal gedaan is.
Karamba verhuur Springkastelen.
Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. De plaats waar het springkasteel opgesteld dient te worden moet vlot toegangkelijk zijn vanaf de straat met steekwagen berijdbare doorgang van min.
Springkastelen springkasteel4fun.be.
Springkasteel die kan uitgebreid worden met een zwembad of ballenbad. Afmeting van het springkasteel is inclusief zwembad/ballenbad. Afmetingen opgeblazen: 4,0, x 12,0, x 4,5, m LxBxH. Prijs per dag: €160. Prijs voor 2 dagen: €250. Vanaf 3 dagen: prijs voor 2 dagen 40€/dag. Extra optie zwembad ballenbad: 40€. 3000 ballen: 20€. Stokstraat 57, 8650 Klerken. Phone: 0492/93 04 28. -Cash bij levering. Gratis levering in straal van 20 km.

Contacteer ons