Op zoek naar springkasteel lego?

 
springkasteel lego
Springkastelen Kleuters - Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Meer info nodig? Bel 32 468 105 921. Stertenten - starshades. Vouwtenten - Plooitenten. Constructietenten - Budgettenten. Keukenmaterialen en catering. Springkastelen en attracties. Partycar - Foodcar. Podium element 2 x1m. Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent - Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 Shop 2 Verhuur tenten en feestmateriaal 3 Springkastelen en attracties 4 Springkastelen 5 Springkastelen Kleuters. Door grote drukte kunnen we nu geen bestellingen via het winkelmandje aannemen.
springtijd - Verhuur van super leuke springkastelen.
Koppel de blazer af en zet deze binnen. Plooi muren en torens naar binnen en vouw het springkasteel dubbel, zodat de onderkant van het springkasteel aan de bovenkant komt en er geen water kan insijpelen. -Direct na de regenval het springkasteel terug openvouwen en opblazen, zodat het kan drogen. - De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. -Indien u het springkasteel meer dan 1 dag huurt, zal de huurder de blazer 's' nachts afkoppelen en veilig opbergen. - Brillen, schoenen, puntige voorwerpen, stiften, voedingswaren, dieren, zand, zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het springkasteel. - Het is verboden om op muren en/of daken te klimmen. Dit vergroot immers de kans op schade en mogelijke ongevallen. - Er dient steeds 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel te zijn en het mag na opstelling niet meer verplaatst worden. -Gebruik van de attractie is steeds onder toezicht van één of meerdere volwassenen.
Lego springkasteel - Ontdek meer op www.springkasteel2rent.be.
Ben je op zoek naar een springkasteel voor een geslaagd feest? Dan is ons Lego springkasteel zeker iets voor jou! - Geschikt voor 10 kinderen. - Met obstakels en glijbaan. - Afmetingen: 4,2m, x 4m x 3,4m, l x b x h.
Op maat gemaakt springkussen kopen? Airfactory 5 jaar garantie. Artboard. facebook. google. instagram. linkedin. maps. pinterest. twitter. vimeo. youtube. world.
Naast het grote assortiment springkastelen van Sky-inflatables is het ook mogelijk een model op maat te maken. Veelal wordt er gekozen voor een model springkasteel welke u vindt via deze link, maar is het ook mogelijk om uw eigen creativiteit in te brengen in het model.
Lego Multiplay bij Springkussen Stunter Amsterdam.
Beleef urenlang speelplezier op ons populairste springkasteel uit het assortiment. De Lego multiplay heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Dit springkussen heeft opvallende 3D objecten op het springkasteel en de inflatable is passend bij het thema vormgegeven.
Slide Combo Superblocks Springkasteel Voorraad juni. Reserveer nu! JB-Inflatables.
Zet het springkasteel met Superblocks thema eenvoudig binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest, verjaardag of ander feestelijk evenement. De Slide Combo is overdekt, dus beschermt het kinderen tegen regen en felle zon en is daarom ideaal te gebruiken onder deze weersomstandigheden.
Springkastelen spelen Archives 4-all Party Rent.
€ 55.00 - € 85.00. Springkasteel Clown Bekijk product. Springkasteel Krokodil Toevoegen aan offerte. Springkasteel Jungle Toevoegen aan offerte. Springkasteel Koe Toevoegen aan offerte. Springkasteel Olifant Toevoegen aan offerte. Springkasteel Voetbalrun Toevoegen aan offerte. Heeft u nog vragen? Hulp nodig met kiezen?
HOME - Springkastelen Mareli.
Bij het huren van 2 springkastelen, 25 korting op het duurste springkasteel. Bij het huren van 3 springkastelen, 50 korting op het duurste springkasteel. Om gebruik te maken van deze actie, gelieve ons te contacteren via GSM of Mail. PROMO PROMO PROMO. Grote vakantie: 1 week zaterdagvoormiddag tot vrijdagnamiddag voor weekendprijs! Contacteer ons via GSM of Mail. Multiplay Lego The Movie.
Springkastelen Springstad.
PROMO 3 dagen. Multiplay lego is een zeer kleurrijk springkasteelmet mooie obstakels waar de kinderen op, over en om heen kunnen springen. Ook is er een glijbaan voorzien. Afmetingen: 5,5mx, 5,1m, x 2,9m., PROMO 3 dagen. Het springkasteel heeft een ingang en een schuifafaan de voorkant, en leuke speel obstakels aan de binnenkant.

Contacteer ons