Op zoek naar springkasteel klein?

 
springkasteel klein
Categorie.
Jungle fun is het broertje van Madagascar. Ook hier spreken de tekeningen tot de verbeelding van de. Madagascar bouncer €100. Wie kent er de dieren van Madagascar niet? Dit springkussen heeft het allemaal. Een mooie oppervlakt. Puppy springkasteel €100. Onze puppy is de lieveling van de kleinsten. Met zijn prachtige tekeningen spreekt hij tot de verbee. Draakje luchtkussen €100. Draakje is een springkasteel met veel uitstraling. Door zijn grote aaibaarheidsfactor ideaal voor al. Leo is geschikt voor alle kleine leeuwen onder ons. Volledig overdekt, met een prachtige print en do. Spiderman klein €85. Deze spiderman is ideaal voor de kleinere stoere helden onder ons. Mooie print, obstakels en een glij. Onze Princess bouncer is geschikt voor alle prinsessen en koninginnen.
Lowie Events Springkastelen, feestmateriaal animatie.
SPRINGKASTELEN, ATTRACTIES EN SPELEN, PARTYTENTEN, FEESTMATERIAAL EN ANIMATIE VOOR GROOT EN KLEIN! VAN SPRINGKASTEEL TOT ANIMATIE! 'Lowie' events, genaamd naar onze zoon Lowie, staat bekend voor de verhuur van springkastelen, attracties en spelen, partytenten en feestmateriaal. We beschikken dan ook over een ruim assortiment van mini kastelen tot XXXL modellen! Naast het verhuur, hebben wij ook een mooi gamma aan. animatie omtrent Sinterklaas Sint-Maarten. steeds rekening met de opgegeven afmetingen van de springkastelen! Sommige modellen kunnen niet altijd door een gewone deur naar de tuin. Vraag steeds raad bij vragen of bedenkingen. Datum waarop het feest plaats vindt: JJ-MM-DD.
springtijd - Verhuur van super leuke springkastelen.
Koppel de blazer af en zet deze binnen. Plooi muren en torens naar binnen en vouw het springkasteel dubbel, zodat de onderkant van het springkasteel aan de bovenkant komt en er geen water kan insijpelen. -Direct na de regenval het springkasteel terug openvouwen en opblazen, zodat het kan drogen. - De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. -Indien u het springkasteel meer dan 1 dag huurt, zal de huurder de blazer 's' nachts afkoppelen en veilig opbergen. - Brillen, schoenen, puntige voorwerpen, stiften, voedingswaren, dieren, zand, zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het springkasteel. - Het is verboden om op muren en/of daken te klimmen. Dit vergroot immers de kans op schade en mogelijke ongevallen. - Er dient steeds 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel te zijn en het mag na opstelling niet meer verplaatst worden. -Gebruik van de attractie is steeds onder toezicht van één of meerdere volwassenen. -De springkastelen zijn ontworpen voor KINDEREN.
De springkastelen - SPRING- KASTELEN davy vennens.
Dit springkasteel herken je aan de grote olifant op de top en aan zn glijbaan aan de zijkant. Speciaal aan dit springkasteel is dat het kan uitgebreid worden met discolichten boxen! Een usb-stick, ipod of mp3-speler sluit je makkelijk aan.
Springkastelen - Rentmen.
€ 95.00 stuk excl. King Of The Ring springkasteel. € 50.00 stuk excl. € 90.00 stuk excl. € 130.00 stuk excl. Webshop Rentmen - Good to know. Enkele belangrijke aandachtspunten bij bestellingen in onze webshop. Ophalen - terugbrengen. Je kan de producten enkel en alleen ophalen en/of terugbrengen op maandag of vrijdag. Breng je ze liever terug op een andere dag? Je product is 4 dagen ter beschikking van vrijdag tot maandag. Je product is 5 dagen ter beschikking van maandag tot vrijdag. Levering door Rentmen Verhuur. De leveringsdag is pas definitief na bevestiging door ons. De prijs van de producten is exclusief afwas. Maar je mag gerust jouw producten vuil terugbrengen, tegen een kleine vaste meerprijs wassen wij alles af! Begin met het organiseren van je feest! Heb je een offerte op maat nodig? Heb je een speciale aanvraag? Ben je op zoek naar iets maar je kan het niet vinden in onze webshop? Ben je nog op zoek naar de geschikte partner om jouw event tot in de puntjes te organiseren en aan te kleden?
Verhuur van diverse springkastelen Blink2 Aarschot.
VOOR GROTE EN KLEINE FEESTJES. Neem nu contact met ons op! Bekijk ons assortiment springkastelen. xml version"1.0" encoding UTF-8? KINDERDROMEN KOMEN UIT MET EEN SPRINGKASTEEL VAN BLINK2 AARSCHOT. Of je nu een groot of klein feest organiseert, Blink2 heeft het juiste springkasteel voor je klaarstaan. We hebben verschillende soorten springkastelen, met of zonder dak. De kleinere springkastelen zijn geschikt tot 6 kinderen. Op de grotere exemplaren kunnen 10 kinderen lekker rondspringen. Vanaf € 60 per dag heb je al een leuk springkasteel, gratis geleverd en geplaatst. Wedden dat papa of mama ook even mee springt? Vraag nu meer informatie aan! xml version"1.0" encoding UTF-8? BEKIJK HIER ONS HUURAANBOD VOOR SPRINGKASTELEN, MET AFMETINGEN EN PRIJZEN. We hebben springkastelen met dak, zodat de kinderen beschermd zijn tegen de felle zon. Lekker naar beneden roetsjen kan met een springkasteel met glijbaan.
Springkasteel kopen tegen scherpe prijzen? Welkom bij JumpForFun.be!
JumpForFun.be verkoopt springkastelen in verschillende formaten, themas en afmetingen. Wilt u een klein springkasteel kopen? Kijk dan eens naar de springkastelen in ons assortiment en zoek een springkasteel met de juiste afmetingen. Een springkasteel bestellen bij JumpForFun.be betekent gratis verzending bij bestellingen boven de €100. Ook heb je tot maar liefst 14 dagen de tijd om het springkasteel te retourneren, mocht deze toch niet aan je wensen voldoen. Springkasteel huren in West-Vlaanderen? Onze professionele springkastelen zijn perfect te gebruiken voor feestzalen, in speeltuinen en andere evenementen. De springkastelen op onze website zijn maar enkele voorbeelden uit ons assortiment. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een ander springkasteel? Laat het ons dan gerust weten. Wij informeren u dan verder en kunnen u een gepaste gratis gratis offerte doen. JumpForFun.be helpt je daar graag mee verder. Plaats nu uw online bestelling! Wie wij zijn. Wij verhuren springkastelen, trampolines en nog veel meer, nu 2022 zijn wij met ons zeer ruim aanbod van kwaliteitsvolle buitenspeelartikelen niet meer weg te denken in de regio Roeselare en ver daarbuiten. Graag staan wij jullie te hulp bij vragen. Ook voor de aankoop van buitenspeelartikelen ben je aan het juiste adres voor een TOP-service.
Springkasteeltje Ham.
Welkom op de website van Springkasteeltje. We timmeren nu al enkele jaren met veel enthousiasme aan ons springkastelenavontuur. Hierbij zijn een goeie service en kwaliteit voor onze klanten absolute topprioriteit. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren is vernieuwing van tijd tot tijd natuurlijk noodzakelijk en dan hebben we het niet alleen over een nieuw springkasteel zo nu en dan. Vandaar deze vernieuwde website, met meer info die u nu nog makkelijker terugvindt. Zo kan u snel beslissen welk springkasteel het best past bij uw feestje. Een prinsessenkasteel voor een prinses? Onze spiksplinternieuwe springkastelen Flamingo en Dino. Een Piraten springkasteel om al uw kleine Piraatjes in te verzamelen! We hebben het allemaal. Een verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest, babyborrel, straatbarbecue, bedrijfsfeest. Wat de gelegenheid ook is, een springkasteel garandeert plezier voor groot en klein. Voor de eerste 15km leveren en plaatsen we onze grotere springkastelen gratis. Woont u iets verder weg? Geen probleem, maar dan vragen we een kilometervergoeding om tot bij u te springen! Onze kleinere springkastelen zijn bij ons af te halen. Ze zijn gemakkelijk te hanteren waardoor u deze zelf gemakkelijk kunt opzetten en opruimen. U vindt alle correcte info onder het tabje verhuur hierboven.

Contacteer ons