Op zoek naar springkasteel piratenboot?

 
springkasteel piratenboot
Piratenboot Springrid.
Tevens voorzien van obstakels en een glijbaan voor meer speelplezier.Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Ingepakt is dit springkasteel een worst van 160 x 90 cm en past dus makkelijk in de meeste breaks, monovolumes en aanhangwagens.
Ship: Opblaasbaar Schip Huren Springkastelen met Obstakels DobbyFun.
Met zijn 600, bij 300, meter is dit een zeer groot en vooral opvallens springkasteel waar tot 10 kinderen zich kunnen uitleven. Schip ahoy, kinderen wanen zich als piraten op hun eigen piratenboot. Een geweldig springkasteel voor een echte piraat en zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes.
Springkasteel Piraat - SpringSpring.
De stoere piratenboot is voorzien van een zeerveeltoffe obstakels en een glijbaan achteraan de boot. Afmetingen: L 8,0, m x B 3,5, m. Prijs per dag: 1ste dag 125,00, € incl. 2de dag 30 korting. Neem gerust contact op voor verdere informatie.
Multiplay XXL Piratenboot Springkasteel Voorraad juni. Reserveer nu! JB-Inflatables.
Deze in het oog springende piratenboot heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een glijbaan. De Multiplay XXL Piratenboot heeft opvallende 3D objecten en het springkasteel is passend bij het piraten thema vormgegeven. Hiermee ga jij voor vele lachende gezichtjes zorgen!
springkastelen.
BTW Weekend zaterdag zondag: 165 EUR incl. De Pirate Bay is een grote glijbaan in piraten thema. Het springkasteel heeft zeer vrolijke kleuren en is geschikt voor alle leeftijden. Kenmerken: Lengte: 7,80, m Breedte: 3,80, m Hoogte: 6,30, m Prijzen: 1 dag: 125 EUR incl. BTW Weekend zaterdag zondag: 185 EUR incl. SteVa Rent 2019. Made with MAGIX. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze springkastelen. De levering van het springkasteel is gratis binnen een straal van 25 km rond Ninove. Bij slecht weer kan u gratis annuleren tot 48u voor de plaatsing van het springkasteel. De Piratenboot is het ideale interactieve springkasteel.
Verhuur van springkastelen en feesmaterialen.
Vanaf de 2de dag 70/dag. Wil jouw stoere piraat graag eens aan boord komen van een prachtige piratenbootdan, kan hij of zij zich volledig uitleven op onze piratenboot XL. Vanaf de 2de dag 70/dag. Wil jouw prinses zich al springend uitleven als een echte prinses? Dat kan met ons prachtige prinsessen springkasteel!
Lowie Events Springkastelen, feestmateriaal animatie.
SPRINGKASTELEN, ATTRACTIES EN SPELEN, PARTYTENTEN, FEESTMATERIAAL EN ANIMATIE VOOR GROOT EN KLEIN! VAN SPRINGKASTEEL TOT ANIMATIE! 'Lowie' events, genaamd naar onze zoon Lowie, staat bekend voor de verhuur van springkastelen, attracties en spelen, partytenten en feestmateriaal. We beschikken dan ook over een ruim assortiment van mini kastelen tot XXXL modellen!
Springkasteel Piratenboot - Nieuw 2019 - It Takes 2 Springkasteel Huren - Geel.
De Multiplay Piratenboot XL is één van de nieuwe, grote Multiplay springkastelen.In het springkasteel zijn diverse obstakels geplaatst voor héél veel en urenlang speelplezier.Daarnaast kunnen de kinderen van de schuifaf glijden en uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen.Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel.De Piratenboot is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk Piratenthema.

Contacteer ons