Op zoek naar klein springkasteel?

 
klein springkasteel
Lowie Events Springkastelen, feestmateriaal animatie.
Attracties en spelen. 0493 13 75 44. Attracties en spelen. FAQ items aan het laden. Attracties en spelen. Home Siegfried 2022-05-10T08:05:2802:00.: WEEKEND ACTIE 2022 - 2023. 1 DAG BETALEN GANS WEEKEND PLEZIER! LEVERING VRIJDAG, OPHALING MAANDAG. ENKEL GELDIG VOOR THUISLOCATIE IN GESLOTEN TUIN! SPRINGKASTELEN, ATTRACTIES EN SPELEN, PARTYTENTEN, FEESTMATERIAAL EN ANIMATIE VOOR GROOT EN KLEIN! VAN SPRINGKASTEEL TOT ANIMATIE! 'Lowie' events, genaamd naar onze zoon Lowie, staat bekend voor de verhuur van springkastelen, attracties en spelen, partytenten en feestmateriaal. We beschikken dan ook over een ruim assortiment van mini kastelen tot XXXL modellen!
Springkasteel multifun happy party huren Ruim aanbod SeNo-Events.
Verder winkelen Categorieën: Al onze kastelen, Kleine springkastelen Tags: springkasteel, klein, overdekt, feest, verjaardag. Springkasteel multifun happy party: Een overdekt springkussen met gave prints in feest thema, een glijbaan en genoeg ruimte om te springen: het kan allemaal met de Maxi Multifun.
Kids Fun Attracties Creaties.
Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel. De Piratenboot is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk Piratenthema. Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Het springkasteel Lian is een mooi springkasteel met hindernissen en een fijne schuif af. Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Het springkasteel Boerderij is een mooi springkasteel met hindernissen en een fijne schuif af. Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Een heuse stormbaan voor de durvers. Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Mini Multiplay Krokodil.
Welkom bij Fun4you Huur je springkasteel, hindernisbaan of attractie! Kies uit ons uitgebreid assortiment aan partyverhuur en feestmateriaal.
Gratis slecht weer garantie. Direct Online reserveren. 15 Korting bij Afhaal. Bekijk hier hoe ons voorraadsysteem werkt. Welkom bij Fun4you. Hier vind je ons ruim assortiment aan springkastelen, hindernisbanen, attracties en feestmateriaal terug. Met onze nieuwe webshop zie je zo wat er nog beschikbaar is en wat het je kost. Vul je winkelmandje met de goederen die je wenst, vervolgens kan je ook je gewenste huurperiode opgeven. Wij doen de rest. Zo kan je zonder al te veel zorgen aan je feestje beginnen! Weekend aan dagprijs ACTIE. Ruime flexibiliteit voor levering 8u-20u en ophalen maandag 8u-20u 2 volledige dagen springplezier ZA ZO aan 1 x de dag prijs. OPGEZET EN AFGEBROKEN. De springkastelen, hindernissenbanen en attracties worden bij levering kosteloos voor u opgebouwd en nadien afgebroken. Zo bent u altijd gegarandeerd van een professionele en veilige plaatsing van de gehuurde materialen. De door u gekozen attracties en huurmaterialen worden netjes en snel bij bezorgd en opgehaald. Zelf afhalen en terug brengen aan ons magazijn kan ook. Hierbij krijgt u - 15 op de huurprijs.
Verhuur van diverse springkastelen Blink2 Aarschot.
xml version"1.0" encoding UTF-8? zowel grote als kleine springkastelen. xml version"1.0" encoding UTF-8? voor elk budget een passend springkasteel. ONS ASSORTIMENT SPRINGKASTELEN. Maak uw keuze. press to zoom. 5,2, x 5 x 3,2, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 5,2, x 5 x 3,2, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 4,5, x 6,7, x 3,4, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 6,5, x 5 m. Geschikt voor 10 kinderen. Glijbaan clown met multiplay.
Contact.
Na de verhuurperiode komen wij de artikelen op de afgesproken dag én uur halen. Wij leveren gratis in de regio Mol, Balen, Lommel, Leopoldsburg, Hechtel-Eksel. Daarbuiten rekenen wij € 0.25/km aan maar krijg je de eerste 20km gratis. Betaling kan vooraf via overschrijving of contant bij levering. Wij denken graag met je mee dus aarzel niet en contacteer ons zeker met eventuele vragen of opmerkingen. De springkastelen worden door ons geleverd en weer afgehaald. Het tijdstip van levering/afhaling is af te spreken. De huurder zorgt ervoor dat het springkasteel op een vlotte manier naar de plaats van opstelling kan gebracht worden Na de in ontvangst name van het gehuurde materiaal gaat de klant akkoord met de staat waarin het materiaal zich bevindt.
Springkasteeltje Ham.
Een Piraten springkasteel om al uw kleine Piraatjes in te verzamelen! We hebben het allemaal. Een verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest, babyborrel, straatbarbecue, bedrijfsfeest. Wat de gelegenheid ook is, een springkasteel garandeert plezier voor groot en klein. Voor de eerste 15km leveren en plaatsen we onze grotere springkastelen gratis. Woont u iets verder weg? Geen probleem, maar dan vragen we een kilometervergoeding om tot bij u te springen! Onze kleinere springkastelen zijn bij ons af te halen. Ze zijn gemakkelijk te hanteren waardoor u deze zelf gemakkelijk kunt opzetten en opruimen. U vindt alle correcte info onder het tabje verhuur hierboven.
Springkasteel Paco.
Welkom bij Springkasteel Paco. Zijn veiligheid, vlotte service, kwaliteit en een goede prijs belangrijk voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf gelegen te lanaken dat voornamelijk springkastelen en andere feestobjecten verhuurd, oa: popcornmachines, suikerspinmachines, kinderdisco en opblaasbare blikvangers.

Contacteer ons