Op zoek naar springkasteel voor volwassenen?

 
springkasteel voor volwassenen
Springkasteel huren? Voor elk kinder feest een oplossing - zonder borg.
Zorg er wel voor dat u voldoende ruimte heeft om de springkastelen te plaatsen. Mocht u twijfelen over de beschikbare plaats oppervlakte adviseren we u graag op voorhand. Aarzel dus niet om vragen te stellen en samen met ons tot de keuze van het ideale springkasteel te komen. Behalve springkastelen hebben wij nog veel meer feestmateriaal. Denk hierbij aan partytenten, statafels en andere mooie artikelen om uw feest tot een succes te maken. Bekijk ons assortiment en huur uw feestartikelen direct bij Partylife. Wat zeggen onze klanten? Dit weekend gebruik gemaakt van een partytent en tafels bijPartylife. Makkelijk te reserveren, snelle reply om concreet af te spreken en vlotte levering/ophaling. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding én last-minute door het slechte weer ons springkasteel kunnen omwisselen in een tent aanrader. Kenneth De Decker Via Facebook. Super goede service! Kindjes hebben zich top geamuseerd! Ze waren erg onder de indruk van de grote dolfijn!
Eerste springkastelenfestival voor volwassenen komt eraan De Standaard.
'Op' elk communiefeest zie je nonkels en tantes met enige afgunst kijken naar de kinderen die uit de bol mogen gaan op een springkasteel. Dat bracht ons op het idee om volwassenen de kans te geven om zich effectief uit te leven op springkastelen. Dankzij ons kan dat zonder uitgelachen te worden door de kinderen, grapt organisator Geert Torfs. 'In' recreatiedomein De Ster vonden we de ideale locatie. Een terrein van 20.000 vierkante meter groot bouwen we vol met de nieuwste en de meest spectaculaire springkastelen en ballenbaden, ruim honderd in totaal, op het grasveld en het strand. De bezoekers kunnen vanaf 13 uur op de indrukwekkende springkussens dansen op maat van de muziek, die weerklinkt vanop drie podia die tussen de springkastelen zullen staan. We gaan voor drie muziekstijlen: commercieel, urban en nineties.
burapark.be.
Voor de echte bouwers is er ook een lego en duplotafel, alsook een sneeuwvlokken en kaplatafel. Voor de allerkleinsten is er ook een kralentafel en treintafel voorzien. Het buitengedeelte heeft 4 grotere springkastelen, waaronder een waterspringkasteel. Dit alles met een ruime zitruimte voor de volwassenen.
Springkasteel huren? Ruime keuze aan SPRINGKASTELEN.
Dit springkasteel is voorzien van een glijbaan en heeft een gepaste breedte om zo makkelijk te. Dit Winterhutjehuren, het is volledig overdekt. Binnenin staat er een leuke print. Deze mooie mini is een klein springkasteel welke direct in het oog springt! Ideaal voor de.
Springkastelen Bouncy King in Ronse voor uren plezier.
Voor de iets grotere kinderen en speelse volwassenen is de rodeostier echt super of. Wie blijft er het langst op zitten? Ook gegeerd op vrijgezellenavonden. Om uw keuze voor Bouncy King evident te maken, bieden we zeer interessante prijzen aan. Voor bepaalde producten zijn we tot een derde goedkoper. Bovendien zijn we erg flexibel qua uren en komen we uw kasteel pas ophalen als uw feestje helemaal gedaan is. Natuurlijk komt zaakvoerder Jurne Penninck ook zelf het kasteel eerst opzetten. Zo kunt u zich concentreren op alle andere zaken. Reserveert u voor een vereniging of school? Reken dan op een speciale prijs! Neem gerust een kijkje op deze website voor een kennismaking met onze springkastelen.
Springkasteel huren? DobbyFun, uw expert in verhuur van springkastelen.
Springplezier voor groot, klein en volwassenen. De tijd dat springkastelen enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook spring attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud. Geschikt voor binnen- en buiten. Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u springkastelen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste springkasteel van 3 op 4 meter al minimaal 20 m oppervlakte moet hebben. Een hoogte van 2,5, tot 3 meter is ook vaak vereist. Heeft u binnen niet zoveel ruimte, maar weet u niet meteen welk weer het wordt? Bij DobbyFun kunnen de meest springkastelen overdekt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen bij regenweer ook nog steeds spelen en amuseren in het springkasteel. Goedkope huurprijzen dankzij onze all-in prijzen.
Springkastelen en attracties voor al je feesten en events No Limit Events.
Deze actie geldt niet voor de mechanische attracties. Stel je eigen SurvivalRun samen! Ontdek onze springkastelen op maat. Tientallen combinaties mogelijk. Ongeremd racen op je feest! I Will Survive! Onze uitgebreide waaier aan springkastelen, mechanische attracties en interactieve spelen verzekert urenlang speel en springplezier! Snelheid als core value. Flexibel en snelheidsgericht. Wij leveren, plaatsen en breken je springkasteel af.
Na tragedie in Australië nu ook beelden uit China van springkasteel dat wordt weggeblazen door de wind Het Belang van Limburg.
Enkele volwassenen proberen eerst nog het springkasteel tegen te houden, maar zij worden genadeloos omgekegeld. Maandag 20 december 2021 om 20:23.: Het is niet voor het eerst dat er gevaarlijke toestanden ontstaan met losstaande springkastelen. Vorige week nog eiste een tragisch ongeval met een springkasteel zes kinderlevens in Australië.

Contacteer ons